Valse start voor Flekken: Kaiserslautern scoort vanaf de middenlijn

Reacties

Mark Flekken had zich de start van het nieuwe seizoen ongetwijfeld anders voorgesteld. De doelman van SC Freiburg kon tijdens het bekerduel met 1. FC Kaiserslautern niet voorkomen dat een inzet vanaf de middenlijn in het doel zeilde.

Valse start voor Flekken: Kaiserslautern scoort vanaf de middenlijn
© Pro Shots
1. FC Kaiserslautern
1. FC Kaiserslautern
nv
1 - 2
SC Freiburg
SC Freiburg

Freiburg trapte het seizoen zondag af met een bezoek aan het Fritz-Walter-Stadion. De bezoekers hadden in de openingsfase het beste van het spel, maar moesten toezien hoe Kaiserslautern (2. Bundesliga) na een half uur op voorsprong kwam. Marlon Ritter kreeg de bal in de middencirkel voor zijn voeten en besloot maar eens uit te halen.

Flekken stond ver voor zijn doel, maar kon de openingstreffer niet voorkomen. De Oranje-sluitpost leek tegen de zon in te kijken, maar kreeg alsnog zijn linkerhand tegen de inzet van Ritter. Tergend langzaam rolde de bal vervolgens over de doellijn. Bij Freiburg begon ook Ritsu Doan, die eerder deze zomer overkwam van PSV, in de basis in de eerste ronde van de DFB Pokal.

Freiburg begint de Bundesliga zaterdag met een uitwedstrijd tegen FC Augsburg. Een week later komt Borussia Dortmund op bezoek.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.