Vallecano viert in Madrid de derde competitiezege op rij

Rayo Vallecano heeft maandagavond in Madrid de Primera División-wedstrijd met 3-1 gewonnen van Getafe CF. Belangrijke man aan de zijde van Vallecano was de aanvallende middenvelder Francisco Piti, die met twee doelpunten zijn ploeg aan de derde overwinning op rij hielp.

De aanvoerder van de ploeg van trainer Paco Jémez tekende binnen het half uur de 2-0 ruststand aan, nadat middenvelder Alhassane Bangoura de ploeg na veertien minuten spelen op voorsprong zette. In de tweede helft was het opnieuw Piti die met zijn treffer de marge op drie bracht.

Namens Getafe deed aanvaller Alcácer nog iets terug door 25 minuten voor tijd de 3-1 te scoren waarmee hij de eindstand bepaalde. Daarnaast moest Getafe-middenvelder Miguel Madera een kwartier voor tijd het veld verlaten met een rode kaart.

Vallecano staat door de overwinning op de zevende plaats met 28 punten uit achttien wedstrijden. Getafe haalde uit hetzelfde aantal wedstrijden 24 punten en bezet daarmee de tiende plaats in de Spaanse competitie.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.