Vaessen werkt hard aan rentree en komt met uitgebreid dankwoord

Reacties

Etienne Vaessen is op de weg terug bij RKC Waalwijk. De 28-jarige doelman is dankbaar voor de steun die hij de afgelopen periode heeft ontvangen.

Vaessen werkt hard aan rentree en komt met uitgebreid dankwoord
© Instagram Etienne Vaessen

Vaessen kwam eind september ongelukkig in botsing met Brian Brobbey en raakte bewusteloos. Het competitieduel met RKC Waalwijk en Ajax werd gestaakt vanwege de impact. Onlangs werd al duidelijk dat de Brabantse doelman de training inmiddels weer heeft hervat en donderdagmiddag deelt hij zelf een bericht op Instagram, met daarbij een foto van zichzelf met beschermende helm op het trainingsveld van RKC.

In het bijgevoegde bericht bedankt Vaessen iedereen die hem de afgelopen periode heeft gesteund. 'Ik kan eigenlijk niet in woorden uitdrukken hoe hartverwarmend het was, om zo gesteund te worden in een voor mijn gezin plotselinge en aanvankelijk heel spannende situatie.' De doelman prijst zich gelukkig met zoveel aandacht en zag de mooie kant van de voetballerij. 'Sportieve rivaliteit maakte plaats voor menselijke warmte.'

Vaessen bedankt de medewerkers van RKC in het bijzonder. 'Ik heb enorm geluk gehad met deze clubmensen en hun zowel professionele als menselijke manier van handelen', schrijft de doelman, die nu werkt aan zijn rentree. 'Een tijd van vallen en opstaan is reeds aangebroken. Mijn gezin staat me bij om terug te komen op het niveau waarop ik actief wil zijn. Daar werk ik nu hard voor. Ik hoop jullie allemaal snel te mogen begroeten.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Meer E. Vaessen
Meer over E. Vaessen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.