Vaessen laat in persoonlijk bericht van zich horen: 'Waardeer steun enorm'

Reacties

Na medische updates vanuit RKC Waalwijk en teamgenoten heeft nu ook keeper Etienne Vaessen van zich laten horen. De goalie van RKC ging bewusteloos neer in de slotfase van het duel met Ajax, waarna er grote paniek ontstond.

Vaessen laat in persoonlijk bericht van zich horen: 'Waardeer steun enorm'
© RKC Waalwijk
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk
2 - 3
Ajax
Ajax

Vaessen belandde tegen Ajax in een duel om de bal met spits Brian Brobbey en raakte tijdens dat duel buiten bewustzijn. De schrik was ontzettend groot in Waalwijk, diezelfde avond kon RKC wel melden dat Vaessen weer bij bewustzijn was en dat hij naar een ziekenhuis vervoerd zou worden. Teamgenoot Michiel Kramer meldde vervolgen zondagavond dat Vaessen weer naar huis mocht.

Inmiddels heeft de doelman zelf ook van zich laten horen, via RKC. 'Allereerst wil ik mijn collega's van de medische staf én uiteraard ook de (medische) mensen van Ajax en het ambulancepersoneel enorm bedanken voor het snel en juist handelen. Ik heb begrepen dat er van alle kanten steunbetuigingen binnenkomen. Via deze weg wil ik iedereen die met mij en mijn familie meeleeft enorm bedanken. Wij waarderen de steun enorm.'

Vaessen zal voorlopig rust moeten houden, maar kon maandagochtend videobellen met zijn teamgenoten, stafleden en alle betrokkenen binnen RKC.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.