Ünüvar laat zich als invaller van slechte kant zien met twee gele kaarten achter elkaar

Naci Ünüvar heeft zaterdag geen goede beurt gemaakt bij Trabzonspor. De aanvaller kwam tegen Umraniyespor als invaller binnen de lijnen en liep vlak voor tijd tegen een dubbele gele kaart aan.

Trabzonspor
Trabzonspor
1 - 2
Ümraniyespor

Ünüvar (op het hoofdbeeld op een archieffoto) kwam in de thuiswedstrijd tegen Umraniyespor al in de eerste helft in het veld voor Trezeguet, die geblesseerd afhaakte. De van Ajax gehuurde Ünüvar kon Trabzonspor hierna niet naar succes leiden. Umraniyespor won met 1-2 en dat zat de aanvaller duidelijk niet lekker.

In blessuretijd onderbrak Ünüvar een veelbelovende aanval van de bezoekers. Daar kreeg hij een gele kaart voor. De aanvaller reageerde daar woedend op en rende vloekend en tierend op de grensrechter af. Wat volgde was een tweede gele kaart, en dus rood.

Ünüvar speelde zaterdag zijn zevende competitiewedstrijd voor Trabzonspor. De tiener moet het voornamelijk doen met invalbeurten en mocht pas één keer in de basis beginnen. Tegen Antalyaspor maakte Ünüvar onlangs zijn eerste goal in de Süper Lig, nadat hij eerder al twee keer had gescoord in het Turkse bekertoernooi.

Voor Trabzonspor betekende de nederlaag van zaterdag de eerste thuisnederlaag sinds 8 maart 2021. Vervolgens speelde het 36 thuiswedstrijden zonder te verliezen (24 overwinningen, 12 remises), maar aan die reeks maakte Umraniyespor dus een einde.