United-fans geven met uitverkiezing Ronaldo signaal af aan Ten Hag

Reacties

Cristiano Ronaldo is voor de vierde keer in zijn loopbaan verkozen tot Speler van het Jaar bij Manchester United. De 37-jarige vedette evenaart daarmee het clubrecord van David de Gea.

United-fans geven met uitverkiezing Ronaldo signaal af aan Ten Hag
© Pro Shots

De Gea werd eerder door zijn ploeggenoten wel verkozen tot beste speler van het afgelopen seizoen, maar moest in de verkiezing van de fans voorrang verlenen aan Ronaldo. In zijn eerste periode won de Portugese goalgetter die prijs ook al in de jaargangen 2003/04, 2006/07 en 2007/08. Alleen De Gea ontving ook vier keer de Sir Matt Busby-award.

Ronaldo keerde vorig jaar zomer met hoge verwachtingen terug bij United, maar kon zijn oude club niet naar nieuwe successen schieten. In de Premier League eindigde de ploeg van interim-manager Ralf Rangnick teleurstellend als zesde. In persoonlijk opzicht kende CR7 met 24 goals in 39 officiële wedstrijden wel nog een aardig jaar.

De uitverkiezing door de supporters lijkt dan ook een duidelijk signaal aan Erik ten Hag. De van Ajax overgekomen trainer kondigde onlangs zelf ook al aan dat Ronaldo zeker onderdeel zal zijn van zijn plannen voor komend seizoen. Zelf liet de Portugese vedette weten zeker muziek te zien in de komst van Ten Hag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.