Union accepteert vertrekwens Becker: spits lijkt op weg naar Serie A

Reacties

Sheraldo Becker is op weg naar de uitgang bij 1. FC Union Berlin. De vleugelaanvaller aast op een transfer. Mogelijk wordt de Serie A zijn nieuwe podium.

Union accepteert vertrekwens Becker: spits lijkt op weg naar Serie A
© Pro Shots

Volgens het Duitse Kicker is de kans dat Becker aan het einde van de transferperiode nog bij Union speelt nihil. Het gerenommeerde sportmedium meldt dat de aanvaller de vrijheid krijgt om een overstap af te ronden. Een club uit de Serie A, komend seizoen actief in een Europese competitie, zou interesse hebben in de international van Suriname, weet BILD dan weer te melden.

'Het is bekend dat Becker nog een keer een stap wil maken', bevestigde voorzitter Dirk Zingler aan Kicker de vertrekwens van zijn pijlsnelle voorhoedespeler. Zo’n vijftien miljoen euro vragen de hoofdstedelingen, die de wens begrijpen. 'Het is een keuze op basis van privéredenen. Daarnaast wil hij ook vanwege financiële redenen nog een klapper maken.'

'Wij accepteren die wens', stelde Zingler. Daardoor lijkt een transfer dichtbij. Becker heeft immers nog een éénjarig contract in Berlijn, waardoor de club hem nu moet verkopen om geld te verdienen aan de aanvaller. In de Serie A denkt Becker, die eerder al interesse genoot uit de Premier League, impact te kunnen hebben met zijn snelheid en atletisch vermogen. Meer dan in Engeland.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.