Unieke avond voor Feyenoord: 'Fantastisch voor de jeugdopleiding'

Reacties

Feyenoord-trainer Arne Slot is blij met het optreden van zijn B-ploeg in de Conference League-wedstrijd tegen Maccabi Haifa. De 43-jarige trainer noemde het ook een mooie avond voor de academie.

Unieke avond voor Feyenoord: 'Fantastisch voor de jeugdopleiding'
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 1
Maccabi Haifa
Maccabi Haifa

Slot was tevreden over de zege van zijn ploeg, al plaatste hij er bij ESPN wel een kleine kanttekening bij. 'Je moet altijd de weerstand in acht nemen. Ik vond Maccabi Haifa bij de uitwedstrijd een prima ploeg, maar vandaag hadden ze niet hun beste spelers op het veld staan. Maar onze jongens hebben het prima ingevuld.'

Er waren namelijk weldegelijk zaken waar Slot van genoot. 'Er zijn een aantal heel mooie dingen vandaag. De jongens die dicht bij een basisplaats zijn hebben zich prima gepresenteerd', zei de Feyenoord-coach, die na rust nog eens vier spelers uit eigen opleiding inbracht: Mimeirhel Benita, Lennard Hartjes, Sem Valk en Antoni Milambo.

'Uiteindelijk staan we met acht jeugdspelers op het veld, dat is fantastisch voor de jeugdopleiding. Helemaal als je in acht neemt dat wij, ook als het er écht om gaat en we met de beste opstelling komen, drie of vier jeugdspelers in de basis hebben staan met Orkun Kökcü, Tyrell Malacia, Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida', somde Slot op.

'Dit was dus niet alleen een mooie avond voor de spelers, maar ook voor de mensen die de afgelopen jaren in de jeugdopleiding van Feyenoord gewerkt hebben', concludeerde Slot.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Europa Conference League

Stand Groep E UEFA Europa Conference League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Feyenoord
6
4
2
0
11-6
+5
14
2
Slavia Praag
6
2
2
2
8-7
+1
8
3
Union Berlin
6
2
1
3
8-9
-1
7
4
Maccabi Haifa
6
1
1
4
2-7
-5
4
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.