UniBoost: 50x je inzet als zowel Real Madrid als Man City scoort!

ADVERTORIAL - Met Real Madrid en Manchester City staan dinsdagavond twee van de favorieten voor Champions League-winst tegenover elkaar. Wat verwacht jij van deze heerlijke kwartfinale? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder lonkt bij Unibet een speciale welkomstactie!

UniBoost: 50x je inzet als zowel Real Madrid als Man City scoort!
© Pro Shots

Bij de actie wordt een verhoogde quotering van liefst 50.00 aangeboden voor Beide teams scoren. Dat terwijl de reguliere odd voor deze weddenschap ongeveer 1.63 is. Het is logisch dat die normale quotering niet al te hoog is, met topaanvallers als Vinícius Júnior en Erling Haaland die binnen de lijnen komen. Meespelen met de welkomstactie kan als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Real Madrid - Manchester City boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Beide teams scoren, ja en vink de UniBoost aan in je Betslip.

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

In de groepsfase van de Champions League was Manchester City met achttien goals het team dat het vaakst trefzeker was. Atlético Madrid volgde op plek twee met zeventien goals en zowel Real Madrid als Arsenal sloeg zestien keer toe. Verwacht jij spektakel in Estadio Santiago Bernabéu?

Real Madrid heeft het voordeel van een langere rustperiode. Vanwege de Spaanse bekerfinale tussen Athletic Club en Real Mallorca kwam De Koninklijke in het voorbije weekend niet in actie. City speelde wel en overtuigde. Met een uitblinkende Kevin De Bruyne werd door het team van manager Pep Guardiola met 2-4 gewonnen bij Crystal Palace. Ook Haaland pikte een doelpunt mee, op weg naar wat zijn 38ste optreden in de Champions League gaat worden. De topspits scoorde al 42 keer op het hoogste Europese podium.

Geniet met extra spanning van deze Champions League-kraker door mee te spelen bij Unibet! Meespelen met de welkomstactie (24+) kan hier.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's