'Verlengen of vertrekken: Spurs voert druk op in transfersoap Kane'

Reacties

Het wordt deze zomer verlengen of vertrekken voor Harry Kane bij Tottenham Hotspur. Dat melden verschillende Engelse media maandagochtend. Het ultimatum werpt een nieuw licht op de onderhandelingen met Bayern München.

'Verlengen of vertrekken: Spurs voert druk op in transfersoap Kane'
© Pro Shots

Bayern bereidt naar verluidt een derde bod voor op Kane, nadat voorzitter Daniel Levy de eerste twee voorstellen vanuit Zuid-Duitsland van de hand wees. Levy staat erom bekend een harde onderhandelaar te zijn en lijkt zelfs bereid het risico te lopen dat de 29-jarige topspits volgend jaar transfervrij vertrekt als het juiste bedrag niet op tafel komt. Geen ondenkbaar scenario, nu Kane zijn tot 2024 lopende contract nog altijd niet heeft verlengd.

Eigenaar Joe Lewis denkt er echter anders over, schrijven onder meer The Telegraph en The Daily Mail. De Britse zakenman zou collega-aandeelhouder Levy hebben opgedragen om Kane deze zomer toch echt te verkopen, als de Engelse topschutter aller tijden niet ingaat op de aanbieding om zijn verbintenis te verlengen. Volgens berichtgeving in Engeland kan Kane zo'n 450 duizend euro per week toucheren, als hij bijtekent.

In Duitse media is de nieuwe wending in de transfersoap rond Kane ook opgepikt. Bayern is namelijk van plan er nog een schepje bovenop te doen, nadat het tweede bod ter waarde van zo'n 82 miljoen euro werd afgewezen. Levy wil naar verluidt alleen zaken doen als een club minstens honderd miljoen pond (zo'n 115 miljoen euro) op tafel legt. Manchester United vond die vraagprijs te gortig en schakelde door naar Rasmus Højlund.

Bekijk hier al onze video's
Meer H. Kane
Meer over H. Kane
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.