Uldrikis over onbeholpen Cillessen: 'Leek wel de UFC'

Reacties

Roberts Uldrikis heeft na afloop van de verloren halve finale in de KNVB-beker zijn verbazing uitgesproken over een actie van NEC-doelman Jasper Cillessen. De Let scoorde namens Cambuur, maar kreeg vervolgens een knie in zijn gezicht.

Uldrikis over onbeholpen Cillessen: 'Leek wel de UFC'
© Pro Shots
SC Cambuur
SC Cambuur
nv
1 - 2
N.E.C.
N.E.C.

Na ruim een kwart wedstrijd kwam Cambuur op voorsprong door een kopgoal van Uldrikis. 'Het was een goede bal van Jeremy van Mullem', blikte de spits terug bij ESPN. 'Fedde de Jong legde voor mij klaar en ik kopte binnen. Maar misschien kun je dít wel zien', zegt hij wijzend naar zijn voorhoofd, waar een enorm ei op zit.

Uldrikis werd na zijn goal namelijk nog getorpedeerd door de uitkomende Cillessen. 'Ik was in shock. De doelman kwam uit met zijn knie vooruit, het voelde alsof ik in de UFC zat. Een soort Jorge Masvidal. Ik zag dat de bal erin ging, dus ik was blij. Maar toen voelde ik ineens dat mijn hoofd pijn deed. Daardoor kon ik ook niet juichen. Ik moest eerst even afwachten of het serieus was of niet.'

Bekijk het moment hier (klik eerst op de tekst van de post):

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De boomlange spits kon verder en dat was maar goed ook voor Cambuur. De hele speelwijze van Henk de Jong was op hem gebaseerd. 'We hebben heel goed gespeeld', vervolgt Uldrikis. 'Veel op de lange bal ook, maar dat was ook het plan. Dat is een van mijn kwaliteiten. Ik ben sterk in de duels, met mijn hoofd en in het vasthouden van de bal. Ik ben blij met mijn goal, maar helaas hebben we er helemaal niets aan.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer NEC
Meer over NEC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.