Uitzinnige Boekhoorn reageert op bereiken bekerfinale door NEC

Reacties

Het succes van NEC is deels het succes van Marcel Boekhoorn. De Nijmeegse miljardair zag dinsdagavond hoe de club die hij al jaren financieel steunt zich plaatste voor de finale van de KNVB-beker, en dat stemde hem enorm trots.

Uitzinnige Boekhoorn reageert op bereiken bekerfinale door NEC
© Pro Shots
SC Cambuur
SC Cambuur
nv
1 - 2
N.E.C.
N.E.C.

'Mooier wordt het niet. Hier doe je het voor. Laten we eerlijk zijn: dit is een ongeëvenaard succes', aldus Marcel Boekhoorn, voor een vak vol uitzinnige NEC-supporters die zijn naam scandeerden. 'Drie jaar geleden speelden we in de Eerste Divisie, nu gaan we naar De Kuip. En ook nog met goed voetbal. Vandaag was het iets minder, maar goed', sprak de geboren NEC-supporter bij ESPN.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Boekhoorn kreeg nog de vraag of hij thuis, van zijn vrouw, niet af en toe de wind van voren krijgt vanwege de tientallen miljoenen die hij inmiddels in de clubkas van de Nijmegenaren heeft doen vloeien. Boekhoorn antwoordde geruststellend. 'Die vindt het prima. Zij geniet ervan hoeveel ik geniet', was de respons, voordat de van geluk overgoten ondernemer zijn vreugde verder deelde met het bezoekersvak in het Cambuur Stadion.

Bekijk hier al onze video's
Meer NEC
Meer over NEC
Meer TOTO KNVB-Beker
Meer over TOTO KNVB-Beker
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.