'Uitzonderlijk talent' Hunt langer bij Bremen

Werder Bremen en jeugdinternational Aaron Hunt (20) zijn het eens over een nieuw contract. De aanvallende middenvelder zette zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2010.

'Uitzonderlijk talent' Hunt langer bij Bremen

'We waren het een aantal maanden geleden al eens over de verlenging van zijn contract. De afgelopen weken moesten we de details nog invullen', aldus technisch directeur Klaus Allofs. 'Aaron heeft zijn uitzonderlijke talenten de laatste tijd nogmaals op het veld getoond en is een belangrijke speler van het elftal geworden.'

Zelf ziet Hunt zijn nieuwe contract als een beloning van geleverde arbeid. 'Voor mij is het een bevestiging dat ik me goed door de moeilijke tijd van mijn blessure heb heen geslagen.' Hunt lag er het afgelopen seizoen lange tijd uit, maar toonde zich dit seizoen een waardig selectiespeler.

'Dit seizoen verloopt tot dusverre erg goed voor me. Ik hoop dat ik mijn prestaties kan voortzetten en nog een paar doelpunten aan mijn totaal kan toevoegen.' Hunt speelde dit seizoen dertien keer mee met Werder in de Bundesliga en scoorde vijf keer.

Bekijk hier al onze video's