Uitzichtloze situatie Isco bij Real bereikt nieuw dieptepunt

Reacties

Het is voor Isco te hopen dat Santiago Solari niet al te lang meer trainer van Real Madrid is. Zelfs nu de Spaanse grootmacht na het Champions League-debacle tegen Ajax zwaar gehavend afreist naar Real Valladolid, heeft de Argentijnse coach hem niet nodig.

Uitzichtloze situatie Isco bij Real bereikt nieuw dieptepunt
Real Valladolid
Real Valladolid
1 - 4
Real Madrid
Real Madrid

De situatie van Isco bij Real was de laatste weken al behoorlijk uitzichtloos, maar heeft nu een nieuw dieptepunt bereikt. Hoewel Solari zondagavond door blessures geen beroep kan doen op Gareth Bale, Dani Carvajal, Vinícius Júnior, Lucas Vázquez, Mariano Diáz én Marcos Llorente, ontbreekt de Spaanse spelmaker opnieuw in de wedstrijdselectie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Dat daarin wel plaats is voor Castilla-spelers Cristo en Jaime Seoane, maakt het allemaal nog een stukje pijnlijker voor Isco. Solari bekritiseerde de 36-voudig international zaterdag tijdens zijn persconferentie nog wegens een gebrek aan fitheid. 'Om te spelen moet je fysiek in de juiste vorm raken en die dan ook nog vasthouden.'

Isco mocht vorige week zaterdag tegen Barcelona nog een kwartier meedoen als invaller, maar zat tegen Ajax niet bij de wedstrijdselectie. Het schoot volgens Spaanse media dusdanig in het verkeerde keelgat bij de 26-jarige technicus dat hij de wedstrijd niet bijwoonde en met zijn eigen auto vertrok van trainingscomplex Valdedebas.

Het kwam Isco naar verluidt op een disciplinaire straf te staan, maar Solari wilde daar zaterdag niets over zeggen op zijn persconferentie. 'Disciplinaire kwesties worden intern afgehandeld', zei de Argentijnse oud-speler van De Koninklijke. Het valt echter niet uit te sluiten dat Isco's afwezigheid in Valladolid daar het gevolg van is.

Zidane & Mourinho
Solari, eerder dit seizoen aangesteld na het ontslag van Julen Lopetegui, weigerde tijdens zijn persconferentie in te gaan op vragen over zijn toekomst bij Real. Volgens de grote sportkranten wordt er maandag gesproken over zijn positie. Oud-trainers Zinedine Zidane en José Mourinho gelden nog altijd als de twee voornaamste kandidaten om het seizoen af te maken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.