Genegeerde Isco doorbreekt stilte met sneer naar Solari

Reacties

Het heeft even geduurd, maar Isco heeft de stilte rondom zijn uitzichtloze situatie bij Real Madrid doorbroken. De 26-jarige technicus heeft op Twitter een sneer uitgedeeld aan trainer Santiago Solari, die hem structureel links laat liggen sinds hij het stokje overnam van Julen Lopetegui.

Genegeerde Isco doorbreekt stilte met sneer naar Solari

Isco was begin dit seizoen onder Lopetegui nog gewoon basisspeler bij Real, maar moet zich tevreden stellen met invalbeurten sinds Solari de scepter zwaait in Santiago Bernabéu. Spaanse media spreken van een 'bekoelde relatie' tussen de twee, maar de Argentijnse coach ontkende al eens dat de reserverol van Isco een persoonlijke reden heeft.

Ondertussen hield Isco de kaken stijf op elkaar. Eind vorig jaar reageerde hij wel diplomatiek toen hij vragen kreeg over zijn toekomst door te stellen dat hij in de toekomst meer prijzen wil winnen met Real en hij weigerde ook al eens de aanvoerdersband tegen CSKA Moskou, maar een onvertogen woord over Solari heeft hij nog niet gesproken.

Tot vandaag dus, als reactie op een uitspraak van Rubén de la Red. De oud-speler van De Koninklijke had tijdens een evenement gezegd dat Real 'een club is die op niemand wacht' toen hij een vraag kreeg over de situatie van Isco. 'Elke speler in de selectie is goed genoeg om je plek in te nemen. Als je het vereiste niveau niet haalt, word je achtergelaten.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Isco stelt in zijn reactie op Twitter het volledig eens te zijn met De la Red. 'Maar als je niet dezelfde kansen krijgt als je ploeggenoten, verandert dat alles… Desondanks blijf ik hard werken en vechten voor het moment dat die kansen weer komen. Hala Madrid!!' Het is een duidelijk signaal naar Solari, die hem woensdag ook in El Cásico tegen Barcelona op de bank hield.

De uithaal op Twitter zal, zes dagen voor de eerste confrontatie met Ajax in de Champions League, weinig uithalen. Alleen in twee bekerduels en het CL-thuisduel met CSKA mocht de voormalig speler van Málaga vanaf de aftrap opdraven. In La Liga begon Isco onder Solari nog geen enkele keer in de basis. Het zal zaterdag tegen Atlético Madrid niet anders zijn.

'Real groeit weer naar het niveau om de Champions League te winnen'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.