Uitspraken Salah werken als rode lap voor Real: 'Minachting voor ons embleem'

Reacties

Real Madrid-middenvelder Federico Valverde is niet onder de indruk van de uitspraken van Mohamed Salah richting de Champions League-finale. De Uruguayaan vertelt de woorden van Salah te gebruiken als extra motivatie.

Uitspraken Salah werken als rode lap voor Real: 'Minachting voor ons embleem'
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
0 - 1
Real Madrid
Real Madrid

Na afloop van de return tegen Villarreal in de halve finales werd Salah gevraagd of hij liever tegenover Real Madrid of Manchester City wilde staan in de eindstrijd. 'Ik wil tegen Real spelen, als ik eerlijk moet zijn', reageerde de Egyptenaar tegen BT Sports. 'Dat is mijn persoonlijke mening. Ik wil tegen Real spelen en ze verslaan.'

In 2018 stonden beide grootmachten ook tegenover elkaar in de Champions League-finale. Toen moest Salah de strijd na een half uur al staken, omdat zijn schouder uit de kom raakte bij een judogreep van Sergio Ramos. Toen Real zich inderdaad kwalificeerde voor de finale, bleek Salah dat nog niet vergeten. 'We hebben iets recht te zetten', schreef hij op Instagram.

Valverde is niet onder de indruk van de bravoure bij de Egyptenaar. 'Wat Salah gezegd heeft, motiveert ons. Het is als een minachting voor ons embleem', wordt de 23-jarige Uruguayaan geciteerd op de cover van Marca deze maandag, vijf dagen voor de finale in Parijs.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.