Salah spreekt voorkeur uit voor tegenstander in de finale

Reacties

Liverpool plaatste zich dinsdag voor de Champions League-finale en komt er woensdag achter of Real Madrid of Manchester City daarin de tegenstander zal zijn. Sterspeler Mohamed Salah heeft een duidelijke voorkeur: hij zit duidelijk nog met revanchegevoelens ten opzichte van De Koninklijke.

Salah spreekt voorkeur uit voor tegenstander in de finale
© Pro Shots
Villarreal
Villarreal
2 - 3
Liverpool
Liverpool

Salah maakt zich na het elimineren van Villarreal op voor zijn derde Champions League-finale met Liverpool en duimt woensdag voor Spaans succes. 'Ik wil tegen Real spelen, als ik eerlijk moet zijn', zei de Egyptenaar tegen BT Sports. 'Dat is mijn persoonlijke mening. Ik wil tegen Real spelen en ze verslaan.'

De voorkeur van Salah heeft zonder meer het een en ander te maken met de finale van 2018. Liverpool en Real stonden toen ook tegenover elkaar, maar voor Salah duurde de eindstrijd niet langer dan een halfuur. De aanvaller viel na een overtreding van Sergio Ramos uit met een schouderblessure en zag zijn ploeg vanaf de zijkant met 3-1 onderuit gaan.

Een jaar na de verloren finale slaagde Liverpool er opnieuw in om de laatste twee te bereiken. Deze keer was er wel succes voor Salah en co: Tottenham Hotspur werd in Madrid met 2-0 verslagen. Salah opende in deze eindstrijd met een benutte strafschop de score.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.