Uitgesproken wens van Memphis maakt geen einde aan transfergeruchten

Reacties

Memphis Depay heeft duidelijk gemaakt dat hij uitkijkt naar een nieuwe start bij Barcelona, maar de uitspraken die de aanvaller afgelopen weekend deed zorgen niet voor een einde aan de geruchten over een transfer. Nu is het Tottenham Hotspur dat aan de Oranje-aanvaller wordt gelinkt.

Uitgesproken wens van Memphis maakt geen einde aan transfergeruchten
© Pro Shots

Tottenham is al even met Barcelona in gesprek, omdat het verdediger Clément Lenglet wil huren. Het Catalaanse SPORT heeft begrepen dat de Engelsen nu ook hebben geïnformeerd naar de transfervoorwaarden voor Memphis. Barcelona zou minstens twintig miljoen euro willen hebben voor de Nederlander, die vorig jaar transfervrij overkwam van Olympique Lyon.

In het afgelopen seizoen was Memphis in 37 wedstrijden goed voor dertien doelpunten, waarvan twaalf in La Liga. Daarmee bewees hij van waarde te kunnen zijn voor Barcelona, maar Xavi heeft liever andere spelers voorin staan. De coach hoopt nog altijd dat het mogelijk is om Robert Lewandowski over te nemen van Barcelona. Een transfer van Memphis zou helpen bij het bij elkaar halen van de benodigde miljoenen.

Afgelopen zaterdag liet Memphis nog maar eens weten dat hij het liefst bij Barcelona wil blijven. Tegelijkertijd weet de aanvaller dat hij niet op heel veel kansen hoeft te rekenen. Een transfer naar Tottenham zou een terugkeer naar de Premier League betekenen voor Memphis, die eerder bij Manchester United op de loonlijst stond.

Het vertroebelde perspectief van Memphis bij Barcelona
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.