Uitgerekend Toornstra doet Feyenoord pijn met vroege treffer

Jens Toornstra heeft het bijzondere treffen met zijn oude club Feyenoord zondagmiddag bekroond met een doelpunt. De ervaren middenvelder sloeg al in de derde minuut toe namens FC Utrecht.

FC Utrecht
FC Utrecht
1 - 1
Feyenoord
Feyenoord

In aanloop naar de wedstrijd in De Galgenwaard ging het veel over Toornstra. Na acht jaar en ruim driehonderd duels in het shirt van Feyenoord stond de 33-jarige middenvelder voor het eerst weer tegenover de Rotterdammers.

Voor Toornstra was het zo überhaupt al een bijzondere middag, maar die werd binnen drie minuten nog iets mooier. Sander van de Streek kwam door op rechts en gaf de bal laag voor op Bas Dost. Die behield het overzicht en legde de bal zeer subtiel terug op Toornstra, die vanaf de penaltystip kon afronden: 1-0. Zijn doelpunt vierde Toornstra niet al te uitbundig.