Uitgerekend Midtsjø laat Galatasaray juichen: 'Ik ken deze omstandigheden'

Reacties

Galatasaray boekte woensdagavond een gewichtige zege. De Turkse club versloeg Molde FK in het heenduel van de play-offs van de Champions League. Dat was voor een groot deel te danken aan oud-AZ'er Fredrik Midtsjø.

Uitgerekend Midtsjø laat Galatasaray juichen: 'Ik ken deze omstandigheden'
Molde FK
Molde FK
2 - 3
Galatasaray
Galatasaray

De Noorse middenvelder keerde weer eens terug op vaderlandse bodem en eiste direct een hoofdrol op. In blessuretijd zorgde hij voor een gunstige uitgangspositie door de 2-3 te maken.

'Het was een moeilijke wedstrijd', gaf Midtsjø na afloop op het kunstgras van Molde toe. 'Molde kwam op het veld en was klaar om de strijd aan te gaan. Ze creëerden kansen en maakten doelpunten. Als we naar onze kant kijken, hebben wij ook kansen gecreëerd en doelpunten gemaakt. Ik weet hoe deze omstandigheden zijn. De tweede wedstrijd zal ook moeilijk zijn, maar onze eigen fans zullen onze drijvende kracht zijn. We willen de tweede wedstrijd winnen en ons plaatsen voor de groepsfase.'

De mooiste treffer van de wedstrijd kwam van Mauro Icardi. 'Ik heb een prachtig doelpunt gemaakt, maar de assist was ook erg leuk', reageerde de Argentijn. 'We willen allemaal in de Champions League spelen. We gaan naar onze thuiswedstrijd om te winnen.'

Bekijk hier de samenvatting van het duel:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.