'Uitgelachen' Denswil haalt zijn gram

Reacties

Stefano Denswil heeft een lange neus kunnen maken naar zijn ploeggenoten bij Club Brugge. Zijn extra arbeid op het trainingsveld betaalde zich dan eindelijk uit.

'Uitgelachen' Denswil haalt zijn gram

Het bekerduel met SC Lokeren was beland in de blessuretijd van de reguliere speeltijd. Met een stand van 0-0 op het scorebord doemden de verlengingen op. Lior Refaelov leek de man te worden voor de vrije trap, maar Denswil was hem voor.

'Ik heb helemaal niets gezegd tegen Rafa', zei de voormalig Ajacied met een knipoog. 'Ik heb die bal gewoon opgeëist. Ik weet van mezelf dat ik een aardige trap in de voeten heb. Al word ik op training uitgelachen als mijn bal een paar meter over gaat.'

Tegen SC Lokeren had Denswil wel succes. De verdediger voorkwam daarmee dat zijn ploeg verlengingen moest gaan spelen voor een plaats in de kwartfinale. 'Het is heerlijk dat die bal in de slotminuut binnengaat', vertelde hij. 'Je moet weten dat ik dagelijks op vrije trappen train met poppen en spelers. Dat de bal nu ook in de wedstrijd zo mooi over het muurtje ging, is erg lekker.'

Zijn eerste treffer in Belgische dienst bracht Club Brugge bij de laatste acht. Westerlo is op 16 december de volgende tegenstander voor de bekerhouder.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.