Uitgedaagde Ibrahimovic haalt zijn gram: 'Ik ben het vuur'

Reacties

Zlatan Ibrahimovic heeft zich in de nacht van zaterdag op zondag met twee goals van zijn beste kant laten zien bij de 3-0 zege van Los Angeles Galaxy op Real Salt Lake. De Zweed kon het niet laten zijn imago als spits die je zeker niet kwaad moet maken nog wat te versterken.

Uitgedaagde Ibrahimovic haalt zijn gram: 'Ik ben het vuur'

De ploeg uit Los Angeles heeft het tot nu toe lastig in de Major League Soccer. Na de overwinning van afgelopen nacht staat het elftal met Ibrahimovic nog maar op de achtste plaats in de Western Conference. De thuiszege was dus een welkome opsteker en kwam pas in het laatste halfuur tot stand.

Ibrahimovic profiteerde bij de 1-0 van een enorme misser van doelman Nick Romando en de 38-jarige goalie zag er ook bij de 2-0 van de vedette niet erg goed uit. De opluchting bij de ex-Ajacied was er niet minder om. Na zijn eerste goal liet de spits zijn frustratie richting tegenstander Sunny de vrije loop en schreeuwde hij hem nog wat toe.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De van Manchester United overgekomen aanvaller gaf daar na afloop uitleg over: 'Het was niets belangrijks, zoiets gebeurt in een wedstrijd en hoort erbij. Ik houd wel van wat onderlinge spanning, het motiveert me. Het is alsof je olie op het vuur gooit en die vlam wordt dan warm, geloof me maar. En ik ben het vuur', aldus Ibrahimovic, die met een lach toevoegde: 'Maak me niet boos.'

Ola Kamara zorgde na de dubbelslag van Ibrahimovic nog voor de 3-0, om de avond nog net wat meer glans te geven voor de ruim 25 duizend toeschouwers in het StubHub Center. Die supporters van LA Galaxy zijn door de grote blikvanger uit Zweden, die niet is opgenomen in de WK-selectie, inmiddels getrakteerd op zeven goals in elf competitiewedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.