UEFA aan zet: AS Roma mag Spanje niet in voor Europa League-kraker

Reacties

De clash tussen Sevilla en AS Roma in de achtste finales van de Europa League van komende donderdag gaat hoogstwaarschijnlijk niet door. De Romeinen kunnen Spanje niet in, vanwege maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

UEFA aan zet: AS Roma mag Spanje niet in voor Europa League-kraker
© Pro Shots

De Spaanse regering heeft een vliegverbod ingesteld tussen Italië en Spanje, om zijn inwoners zo te behoeden voor het virus dat zich in een rap tempo door Europa verspreidt. De clubleiding hoopte via een speciale regeling een uitzondering te krijgen. Volgens Italiaanse media wilde de club via een privéjet naar Sevilla vliegen, maar ook dat wordt niet geaccepteerd.

De club ziet zo geen mogelijkheden meer om de selectie en staf voor de aftrap, donderdagavond om 18.55 uur, in Andalusië te krijgen. De wedstrijd in Estadio Ramón Sánchez Pizjuan gaat daardoor niet door, tenzij de UEFA nog een oplossing weet te vinden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Meer Sevilla
Meer over Sevilla
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.