Twente huurt Engelse belofte van Man City

Reacties

FC Twente hengelt met Isaac Buckley-Ricketts een Europees kampioen binnen. De negentienjarige speler wordt komend seizoen gehuurd van Manchester City.

Twente huurt Engelse belofte van Man City

Buckley-Ricketts is een rechtsbenige aanvaller die voornamelijk als buitenspeler opereert. In de Engelse ploeg voor spelers Onder-19, die vorige maand Europees kampioen werd in Georgië, speelde hij ook vanuit het middenveld. Tijdens dat toernooi stond Buckley-Ricketts drie keer in de basis.

Buckley-Ricketts, die afgelopen seizoen uitkwam in de Premier League voor beloftenteams, is niet de eerste speler die FC Twente huurt van Manchester City. Vorig seizoen had de Engelse topclub met Enes Ünal, Bersant Celina en Yaw Yeboah drie spelers op huurbasis in Enschede gestald.

De club heeft verder met de Deen Joel Felix opnieuw een buitenlands talent aan Jong FC Twente toegevoegd. De negentienjarige centrale verdediger werd voor twee seizoenen vastgelegd met een optie voor een derde jaar. Felix kwam afgelopen seizoen voor FC Kopenhagen uit in de UEFA Youth League. Ook is hij international van Denemarken Onder-19.

Bekijk hier het hele overzicht van in- en uitgaande transfers bij FC Twente.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.