Tweetal lijkt West Ham dag na de deadline alsnog te mogen verlaten

Reacties

Saïd Benrahma en Pablo Fornals lijken alsnog transfers te gaan maken. De twee spelers van West Ham United zagen woensdagavond toe hoe hun transfers naar respectievelijk Olympique Lyon en Real Betis niet op tijd rond kwamen. Een dag later lijkt alles op zijn pootjes terecht te komen.

Tweetal lijkt West Ham dag na de deadline alsnog te mogen verlaten
© Pro Shots

Saïd Benrahma leek een transfer naar Lyon te gaan maken, op huurbasis, maar het papierwerk kwam niet op tijd in orde. De Franse club wees met de beschuldigende vinger naar Londen, in een statement verweten Les Gones hun handelspartner de benodigde informatie niet te hebben ingevoerd in het transfersysteem van de FIFA.

In Frankrijk gaat Laurent Prud'Homme, de algemeen directeur van de club, nu uit van een goede afloop. Lyon heeft bij de FIFA een transferaanvraag voor Benrahma ingediend, en die is goedgekeurd, zo heeft Prud'homme bekendgemaakt. Normaal gezien zal de Algerijnse linksbuiten het seizoen dus afmaken bij de noodlijdende club uit Lyon.

Ook Fornals is toch nog op weg naar de uitgang. Woensdagavond zou er een computerstoring zijn geweest waardoor opnieuw het papierwerk spelbreker werd. Verschillende media melden nu dat de FIFA ook de transfer van Fornals inmiddels akkoord heeft bevonden. Betis zou zo'n acht miljoen euro naar Engeland overschrijven voor de transfer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer S. Benrahma
Meer over S. Benrahma
Meer Pablo Fornals
Meer over Pablo Fornals
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.