Tweede jeugd Benzema: 'Waarom kan hij geen 40 goals maken?'

Reacties

Karim Benzema is dit seizoen ongekend op dreef bij bij Real Madrid. De Fransman werd vorig seizoen verguisd, maar staat nu na drie wedstrijden al op vier doelpunten in La Liga. Zaterdag was hij tegen Leganés (4-1) twee keer trefzeker.

Tweede jeugd Benzema: 'Waarom kan hij geen 40 goals maken?'

Na het vertrek van sterspeler Cristiano Ronaldo en trainer Zinedine Zidane lijkt Benzema bezig aan een tweede jeugd. Werd er vorig seizoen nog gespeculeerd over het vervangen van de spits, nu is er niets dan lof. Trainer Julen Lopetegui is dolblij met de aanwezigheid van Benzema.

'Ik heb niemand getransformeerd. Benzema is een geweldige speler, dat is hij altijd al geweest. Hij verdient alle complimenten. Hij voelt zich goed en helpt het team. Waarom zou hij geen topscorer van La Liga kunnen worden? Waarom zou hij niet dertig of veertig keer kunnen scoren?', vraagt Lopetegui zich hardop af.

Benzema heeft een veel prominentere rol gekregen bij Real nu Ronaldo is vertrokken. 'Zijn doelpunten komen voort uit het harde werk van het hele team. Karim heeft de eer om de ballen binnen te schieten', aldus Lopetegui.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.