Turkse bond hoopt op Kadioglu: 'De bal ligt bij Ferdi'

Reacties

Als het aan Hamit Altintop ligt, kiest Ferdi Kadioglu voor een interlandloopbaan bij Turkije. De oud-international, lid van het bestuur van de Turkse voetbalbond (TFF) wil de 22-jarige aanvaller van Fenerbahçe echter geen druk opleggen.

Turkse bond hoopt op Kadioglu: 'De bal ligt bij Ferdi'
© Pro Shots

Turkije, dat via de play-offs nog in de race is voor een ticket voor het WK 2022 in Qatar, bouwt aan een ploeg voor de toekomst. De Turken willen de selectie van nieuwe impulsen voorzien en denken daarbij aan Kadioglu, basisspeler bij Fenerbahçe.

Altintop en bondscoach Stefan Kuntz zijn gecharmeerd van de voormalig NEC'er die afgelopen zomer voor Oranje Onder 21 uitkwam op het EK. Altintop wilde niet te diep ingaan op het contact met Kadioglu, maar gaf in gesprek met Spox aan dat er inderdaad al contact geweest is met de geboren Arnhemmer.

'We zijn natuurlijk altijd op zoek naar de beste Turkse spelers. We hebben inderdaad contact gehad met Ferdi en we hebben samen gegeten en gesproken. We hebben hem verteld dat we hem een heel goede speler vinden en dat we hem steunen bij de keuze die hij gaat maken voor zijn interlandcarrière. De bal ligt bij Ferdi', aldus Altintop, in het verleden uitkomen voor Schalke 04, Bayern München, Real Madrid en Galatasaray.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.