Trotse Pierre van Hooijdonk ziet zoon met wedstrijdbal thuiskomen

Reacties

Van niet verzekerd van een basisplaats tot gedeeld topscorer van de Keuken Kampioen Divisie: Sydney van Hooijdonk kan zijn geluk niet op. De aanvaller van NAC Breda straalde vrijdagavond van oor tot oor na zijn hattrick tegen Jong Ajax. Het leverde een fraai plaatje op.

Trotse Pierre van Hooijdonk ziet zoon met wedstrijdbal thuiskomen
© Pro Shots
NAC Breda
NAC Breda
4 - 0
Jong Ajax
Jong Ajax

De twintigjarige aanvaller werd bij thuiskomst welkom geheten door zijn vader Pierre van Hooijdonk, uiteraard met de wedstrijdbal als souvenir.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Het is altijd speciaal, een eerste hattrick. Of ik hier tegenaan heb gehikt? Nee, dat niet. Ik had er ook al twee keer twee gemaakt. Zolang ik elke wedstrijd scoor, ben ik tevreden', vertelde de glunderende Van Hooijdonk na afloop in gesprek met FOX Sports.

De aanvaller had tijdens de eerste twee speelrondes geen basisplaats, waardoor hij een transfer overwoog. Door de blessure van Mario Bilate kreeg Van Hooijdonk echter zijn kans. 'Het was een schitterende maand, die begon met een goal tegen Helmond Sport en eindigde met het nieuws dat ik blijf.'

Inmiddels is Van Hooijdonks in 2021 aflopende contract opgewaardeerd, maar nog niet verlengd. Daarover gaan beide partijen nog om tafel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer NAC Breda
Meer over NAC Breda
Meer S. van Hooijdonk
Meer over S. van Hooijdonk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.