Trotse Dijks viert rentree in wedstrijdselectie Ajax

Reacties

Ajax-trainer Marcel Keizer heeft Mitchell Dijks opgenomen in de wedstrijdselectie voor het thuisduel met Olympique Nice in de derde voorronde van de Champions League. De linksback liet dat zelf weten via Snapchat.

Trotse Dijks viert rentree in wedstrijdselectie Ajax

Tijdens de persconferentie van dinsdagmiddag bevestigde Keizer dat Dijks weer tot de wedstrijdselectie behoort. 'Hij heeft gespeeld tegen Hull City, is fit genoeg voor een invalbeurt en zit bij de selectie.'

Dijks werd vorige week alsnog door Ajax ingeschreven bij de Europese voetbalbond (UEFA). Aanvankelijk was het de bedoeling dat de 24-jarige verdediger deze zomer zou vertrekken. Ajax accepteerde zelfs een bod van Birmingham City en was eerder al akkoord met Norwich City, dat de verdediger het afgelopen half jaar huurde. Beide clubs kwamen er echter niet uit met Dijks zelf.

Ondertussen verliep de zoektocht naar een nieuwe linksback moeizaam, waarop Ajax besloot om Dijks alsnog in te schrijven. De vleugelverdediger krijgt dit seizoen een nieuwe kans om zich te bewijzen in Amsterdam en hoeft vooralsnog niet meer vertrekken.

Opvallend is overigens dat Kostas Lamprou ook al op de lijst met namen staat. De doelman is nog niet gepresenteerd als nieuwe speler van de Amsterdammers, maar maakt wel deel uit van Jong Ajax.

Afbeelding via @yayaajax
Afbeelding via @yayaajax
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.