Trotse Bijlow zet handtekening onder nieuw contract bij Feyenoord

Reacties

Justin Bijlow heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd. De Rotterdammers bevestigen zaterdagochtend dat de 25-jarige doelman voor een jaar heeft bijgetekend.

Trotse Bijlow zet handtekening onder nieuw contract bij Feyenoord
© Pro Shots

Het betekent dat Bijlow nu vastligt tot medio 2026. Daar is hij zelf heel blij mee. 'Ik ben trots en dankbaar dat de club het vertrouwen in mij uitspreekt', vertelt Bijlow op clubwebsite. 'De weg die we met Feyenoord in zijn geslagen de laatste twee jaar is denk ik heel goed geweest voor mijn ontwikkeling. Daarnaast heb ik er nooit een geheim van gemaakt dat Feyenoord mijn club is, dus als ik mag verlengen is dat een heel mooi iets voor mij.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bijlow hintte vorige maand na zijn rentree al op een contractverlenging bij Feyenoord en nu is die ook officieel. Daardoor lijkt de toekomst van de geboren Rotterdammer voorlopig nog in De Kuip te liggen. Afgelopen zomer werd de achtvoudig international nog in verband gebracht met een transfer naar Manchester United, maar dat trok uiteindelijk André Onana aan als opvolger van de transfervrij vertrokken David de Gea.

Bijlow kwam al op jonge leeftijd terecht in de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte in augustus 2017 zijn debuut in de hoofdmacht. Dat seizoen was hij nog tweede keus achter Brad Jones, maar daarna groeide Bijlow uit tot de eerste doelman van de Rotterdammers. Door diverse blessures miste hij door de jaren heen wel de nodige duels. Dit seizoen kampte Bijlow met een polsblessure, maar inmiddels staat hij weer onder de lat.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer J. Bijlow
Meer over J. Bijlow
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.