Bijlow hint op contractverlenging bij Feyenoord

Reacties

Na twee maanden absentie keerde Justin Bijlow zaterdagavond terug onder de lat bij Feyenoord. De 25-jarige keeper stond na afloop van de eenvoudige overwinning van zijn ploeg op Vitesse de pers te woord, en hij hintte op een nieuwtje in de nabije toekomst.

Bijlow hint op contractverlenging bij Feyenoord
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
4 - 0
Vitesse
Vitesse

Dat Bijlow zo stond te genieten, dat was iemand opgevallen. 'Dat is normaal, denk ik, als je eindelijk weer op het veld mag staan. Niet elke revalidatie is hetzelfde, en we hebben ook een nieuwe keeperstrainer (Jyri Nieminen, red.) die er zijn eigen filosofie op toepast. We konden deze keer iets sneller dingen doen, maar ook nu was het zaak om veel rust te houden en geleidelijk op te starten. Het is misschien een voordeel dat ik al weet hoe het de vorige keer was, maar fijn is anders.'

Woensdag wacht een uitdaging van een ander kaliber: Lazio komt naar De Kuip. Hoe Bijlow daarnaar uitkijkt? 'Met heel veel enthousiasme natuurlijk. Mijn eerste Champions League-wedstrijd, daar kijk ik naar uit. Het is duidelijk dat het wedstrijden op zich zijn. Ik ga alles op me af laten komen en er vooral van genieten', aldus de doelman, die tegen Vitesse zelf weer eens van dichtbij kon zien hoe goed zijn ploeg is.

'Ik denk dat de club heel goed inkoopt in de laatste jaren. Ze komen goed uit de verf. Het is niet makkelijk om Orkun Kökcü te vervangen, maar dat doen ze erg goed, samen met de staf', was Bijlow genereus met de complimenten. Met zoveel tevredenheid kon een vraag over de contractbesprekingen niet uitblijven. Bijlow hintte op een spoedige krabbel onder een nieuwe verbintenis. 'Ik sta ervoor open en ik denk dat jullie snel duidelijkheid kunnen verwachten.'

Bijlow, afkomstig uit de eigen jeugd, heeft momenteel nog een contract tot medio 2025 in De Kuip. De Rotterdammers zouden dat graag verlengen, en Bijlows woorden wegende, lijkt witte rook aanstaande.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.