Bijlow wil naar Manchester United, maar is niet te koop

Reacties

Hoewel Justin Bijlow nadrukkelijk in de belangstelling staat van Manchester United en nog een aantal andere clubs uit de Premier League en La Liga, krijgen alle geïnteresseerde clubs te horen dat de doelman niet te koop is.

Bijlow wil naar Manchester United, maar is niet te koop
© Pro Shots

De interesse van Manchester United dateert al van enkele maanden geleden en onlangs meldde de club van trainer Erik ten Hag zich via Football Director John Murtaugh bij Feyenoord-directeur Dennis te Kloese, die de gesprekken ook niet wil ontkennen. De verwachting is dat United op korte termijn en ondanks het néé alsnog een serieuze poging zal wagen het tot 2025 durende contract af te kopen.

De kampioen zal 'nee' blijven zeggen, zo weten ingewijden. Feyenoord wil juist de verbintenis van de doelman openbreken, verlengen en verbeteren. Daarover is de club al in gesprek met Bijlow en zijn agent Ali Dursun. Dat Feyenoord niet eens wil denken aan verkoop, heeft ermee te maken dat trainer Arne Slot met Bijlow en Timon Wellenreuther - die onlangs definitief overkwam van Anderlecht en voor twee jaar tekende - over slechts twee doelmannen beschikt. De Rotterdammers zoeken een derde doelman, nadat Ofir Marciano en Tein Troost afzwaaiden.

Bijlow zelf wil dolgraag een transfer maken naar een van de grootste clubs ter wereld, ook al is die nog steeds in gesprek met de huidige doelman David de Gea en staat ook André Onana (Internazionale) in de belangstelling. Niettemin zal hij zich, zo stellen ingewijden, professioneel blijven opstellen mocht Feyenoord voet bij stuk houden.

Voor Bijlow is het niet de eerste keer dat hij zich in de belangstelling weet van grote clubs. Borussia Dortmund en Liverpool hadden de keeper in het verleden al op de lijst.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.