Treuzelen 2.0: Spezia-speler na tien minuten gewisseld vanwege oorbel

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

M'Bala Nzola zal zich betere wedstrijden in dienst van Spezia kunnen herinneren. Vrijdagavond stond de aanvaller uit Angola in de spotlights, maar niet om een voor hem fijne reden. Als invaller werd hij na tien minuten alweer naar de kant gehaald door trainer Thiago Motta. De reden: zijn oorbel.

Spezia
Spezia
1 - 3
Internazionale

Spezia stond op een 0-1 achterstand tegen Internazionale toen Motta een dubbele wissel doorvoerde. Nzola kwam in de ploeg voor Rey Manaj en Simone Bastoni ging naar de kant voor Daniele Verde. Een paar minuten later, toen Spezia een corner wilde nemen, merkte scheidsrechter Fabio Maresca echter dat Nzola nog een oorbel droeg.

De aanvaller van Spezia moest naar de kant om de oorbel uit te doen. Minutenlang waagde Nzola langs de kant pogingen om de oorbel uit te krijgen, zonder succes. Vervolgens was Motta het zat en kon Nzola weer op de bank plaatsnemen. Janis Antisti kwam voor hem in de ploeg. Zo duurde de invalbeurt van Nzola maar een paar minuten.