Trauner reageert op bijnaam 'Kale Klets'

Reacties

Gernot Trauner maakt indruk op de spelers van Feyenoord. De Oostenrijkse verdediger kreeg van aanvaller Bryan Linssen zelfs al een bijnaam: Kale Klets. 'Ik weet niet helemaal wat het betekent', zegt Trauner.

Trauner reageert op bijnaam 'Kale Klets'
© Pro Shots

'Het heeft iets met mijn haar te maken, geloof ik?', reageert Trauner lachend op de website van de Rotterdammers.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Rotterdam
De Oostenrijker maakt in Rotterdam sowieso kennis met de Nederlandse taal. De Feyenoord-spelers zingen na afloop vaak Komen Wij Uit Rotterdam richting de supporters. 'Er wordt volgens mij gevraagd of we echte Rotterdammers zijn en dan reageren wij dan of ze dat niet kunnen horen. Zoiets. Ik doe mijn best, maar het is nog niet makkelijk voor mij op dit moment.'

Elfsborg
Feyenoord speelt donderdag in De Kuip zijn eerste wedstrijd van de Conference League-play-off tegen Elfsborg. Trauner verwacht een lastige wedstrijd, maar ziet dat de sfeer in Rotterdam-Zuid alleen maar beter wordt. 'Het is erg positief. We hebben goede resultaten behaald en dan is het ook makkelijker om een goede sfeer te hebben.'

De verdediger vond zelf ook snel zijn draai. 'Daar hebben mijn teamgenoten me mee geholpen. Dat maakt het een stuk makkelijker. Ik ben gewend aan de manier hoe we spelen en daar voel ik me comfortabel bij. Ik hoop dat we zo door kunnen gaan en zelfs kunnen verbeteren', zegt hij op het digitale huis van Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer UEFA Europa Conference League
Meer over UEFA Europa Conference League
Meer G. Trauner
Meer over G. Trauner
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.