Trauner ontbreekt voorlopig bij Feyenoord: 'Niet heel hoopgevend'

Reacties

Gernot Trauner ontbrak donderdag op Varkenoord tijdens de eerste training van Feyenoord. De Oostenrijker is nog minimaal twee weken uitgeschakeld met een knieblessure, die hij heeft meegenomen uit het vorige seizoen.

Trauner ontbreekt voorlopig bij Feyenoord: 'Niet heel hoopgevend'
© Pro Shots

Trauner liep de blessure op tijdens het Europa League-duel met AS Roma en moest de laatste vijf wedstrijden in de Eredivisie aan zich voorbij laten gaan. Arne Slot hoeft de 31-jarige verdediger de komende weken nog niet terug te verwachten. 'Hij ondervindt nog steeds de problematiek van de blessure van Roma', gaf Slot toe tijdens de persconferentie.

'Hij is maar heel kort op vakantie geweest en door blijven behandelen, in de hoop op aansluiting. Maar hij kwam maar niet voorbij een bepaald punt en gaat nu elders revalideren. Dat zal in ieder geval twee weken zijn, maar het is niet uitgesloten dat het zelfs nog langer gaat duren. Het feit is dat als een speler zo lang niet fit is geweest, dat het voor mij niet heel hoopgevend is voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal.'

Als landskampioen neemt Feyenoord het vrijdag 4 augustus op tegen bekerwinnaar PSV. De officiële opening van het seizoen wordt om 20.00 uur afgetrapt in De Kuip.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer G. Trauner
Meer over G. Trauner
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.