Trauner maakt officieus debuut, Sinisterra in de spits

Reacties

Gernot Trauner maakt zondagmiddag zijn eerste speelminuten in het shirt van Feyenoord. De Oostenrijkse aanwinst krijgt in het oefenduel met ADO Den Haag meteen een basisplaats van trainer Arne Slot.

Trauner maakt officieus debuut, Sinisterra in de spits
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 1
ADO Den Haag
ADO Den Haag

Het officiële seizoen is voor Feyenoord al begonnen met wedstrijden in het voorportaal van de Conference League, toch heeft de club nog twee oefenduels op het programma staan. ADO Den Haag is zondag de tegenstander in een oefenduel met bijzondere opzet, Atlético Madrid komt over een week naar De Kuip voor de officiële afsluiting van de voorbereiding.

Tegen ADO wordt er viermaal dertig minuten gespeeld, Trauner start dus in het eerste kwart. Verder komen ook veel andere basisspelers vanaf het begin aan bod. Marcus Pedersen, Marcos Senesi en Tyrell Malacia staan eveneens achterin. Daardoor kan Leroy Fer, in de thuiswedstrijd tegen FC Drita nog erg ongelukkig, weer op het middenveld. Jens Toornstra en Guus Til staan ook in die linie. Keeper Justin Bijlow is grieperig, waardoor Ofir Marciano keept.

Voorin doet Slot een beroep op aanwinst Alireza Jahanbakhsh, Luis Sinisterra start ook. De Zuid-Amerikaan staat in de spits, Orkun Kökçü is hangende linksbuiten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.