Transfersoap Vitolo: speler vertrekt naar Madrid, Sevilla woedend

Reacties

Vitolo heeft de woede gewekt van Sevilla en vooral van José Castro, de voorzitter van zijn club. De preses kondigde maandag trots aan dat de Spaans international zijn contract zou verlengen, maar de aankondiging van het einde van de soap bleek voorbarig.

Transfersoap Vitolo: speler vertrekt naar Madrid, Sevilla woedend

De bedoeling was dat Vitolo dinsdagochtend zijn krabbel zou zetten onder een nieuw vijfjarig contract bij Sevilla. De handtekening bleef uit, want Vitolo kwam niet opdagen. Sterker, de 27-jarige flankspeler is naar Madrid vertrokken en heeft dat volgens onder andere Cadena SER gedaan in de hoop dat zijn transfer naar Atlético in een stroomversnelling komt.

De nieuwe verbintenis is al ondertekend door Castro, de vader van Vitolo en de zaakwaarnemer van de linksbuiten. De Sevilla-voorzitter zei maandagavond nog het volgende: 'Er is de laatste dagen veel over hem gesproken, welk kleur shirt Vitolo volgend seizoen zou dragen. Hij zal in het rood en wit van Sevilla spelen.' Het is nu echter de vraag of het nieuwe contract al geldig is, zonder de handtekening van de speler. De nieuwe verbintenis zou een ontsnappingsclausule van vijftig miljoen euro bevatten, tien miljoen euro meer dan bij het vorige contract.

Vitolo staat al sinds 2013 onder contract bij Sevilla. De elfvoudig international is al langer in beeld bij Atlético, dat deze zomer door een transferban geen nieuwe spelers mag inschrijven. Daarom is Las Palmas, zijn oude club, in beeld als tussenstation. De middenmoter uit La Liga huurt bij die constructie Vitolo een half seizoen van Atlético.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.