Transferkoorts bij Bayern: mogelijk nog drie aanwinsten

Reacties

Doorgaans is Bayern München al ver voor Deadline Day klaar met het doen van aankopen, maar in 2020 is alles anders. Volgens Duitse media wil Der Rekordmeister nog zeker drie spelers vastleggen voordat de markt op slot gaat in de nacht van maandag op dinsdag.

Transferkoorts bij Bayern: mogelijk nog drie aanwinsten
© Pro Shots

De komst van Marc Roca lijkt al op zeer korte termijn te worden afgerond. Spaanse en Duitse kranten berichtten zaterdagochtend dat Bayern en Espanyol akkoord zijn over een transfer van de 23-jarige middenvelder. Roca, die vorig seizoen met de Catalaanse club degradeerde uit La Liga, is het naar verluidt al eens over de persoonlijke voorwaarden.

Tijdens een persconferentie van zaterdag meldde trainer Hansi Flick verder dat Bayern belangstelling koestert voor Callum Hudson-Odoi, die nota bene zaterdagmiddag in de basis startte bij Chelsea, dat stuitte op Crystal Palace. 'Hij is een van de grootste talenten op zijn positie en kan zowel op de flanken als op de nummer 10-positie spelen. Daarom zijn we in hem geïnteresseerd, dat lijkt me niet vreemd.' In het verleden was Bayern wel vaker in de race voor de negentienjarige Hudson-Odoi, maar telkens zonder succes.

Ook de komst van een rechtsback is nog gewenst, nu Sergiño Dest voor Barcelona heeft gekozen. Volgens Kicker is Max Aarons van Norwich City in beeld. Overigens is de kans reëel dat er ook nog meerdere spelers gaan vertrekken uit Beieren. Onder anderen Michaël Cuisance en Javi Martínez zoeken mogelijk andere oorden op.

Afwachten
Bayern won de afgelopen maanden de ene na de andere prijs, maar na de 4-1 competitienederlaag tegen 1899 Hoffenheim van afgelopen zondag rezen er twijfels over de breedte van de selectie van de Champions League-houder. Flick wacht rustig af. 'Zo heel veel dagen hebben we niet meer te gaan. Na maandag maken we de balans op en kijken we wat realistische doelen zijn in dit seizoen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.