Transferdagboek 22/08: Krul, Lescott en Sneijder

In deze periode mogen de technisch directeuren en managers aan de slag om hun selectie te versterken. Voetbal International houdt een dagboek bij om een overzicht te geven van de talloze transfergeruchten die circuleren. Let wel: het zijn geruchten. De meer betrouwbare nieuwtjes lees je in andere berichten. Wesley Sneijder hoeft niet per se naar Internazionale, meldt The Sun. Manchester United heeft zich namelijk ook gemeld voor de middenvelder, die Real Madrid moet verlaten. De club van manager Sir Alex Ferguson zoekt een creatieve middenvenvelder met scorend vermogen en zou minimaal vijftien miljoen euro voor hem over hebben. Bayern München volgt de situatie nauwgezet, Louis van Gaal heeft ook interesse maar heeft geen vijftien miljoen beschikbaar.

Transferdagboek 22/08: Krul, Lescott en Sneijder

Het is nog onbekend hoe lang Heurelho Gomes uitgeschakeld is door de blessure die hij woensdag tijdens het uitduel met Hull City (1-5) opliep, maar manager Harry Redknapp zou al op zoek zijn naar een andere keeper om Gomes' afwezigheid op te vangen. International David James, met wie Redknapp eerder samenwerkte bij Portsmouth, en Tim Krul (Newcastle United) zouden de gegagdigden zijn volgens Engelse media om de doelman te vervangen bij Tottenham Hotspur.

Everton houdt twee verdedigers in de gaten die mogelijk Joleon Lescott moeten opvolgen, als deze toch naar Manchester City vertrekt. Philippe Senderos (Arsenal) en Stephen Taylor (Newcastle United) staan echter volgens The Times ook in de belangstelling van Fulham, waardoor The Toffees moeten hopen dat de transfer van Lescott óf heel snel doorgang vindt óf helemaal niet.

Bekijk hier al onze video's