Trainingen maken De Boer optimistisch over thuisdebuut

Reacties

Frank de Boer ziet zijn thuisdebuut als trainer van Atlanta United met vertrouwen tegemoet. De oud-international rekent erop dat zijn spelers nu wel op hun niveau acteren. 

Trainingen maken De Boer optimistisch over thuisdebuut

De Boer had bij zijn aanstelling in januari ingezet op een internationaal succes met Atlanta United. 'We willen de eerste MLS-club worden die de CONCACAF Champions League wint. Het zou fantastisch zijn voor de club.'

Het wordt nog een lastige klus aangezien de eerste kennismaking met dat toernooi een bittere teleurstelling werd. In Costa Rica werd met 3-1 verloren van Herediano. Bovendien moet Atlanta voor het thuisdebuut van De Boer komende nacht uitwijken naar het kleinere Kennesaw State omdat in Mercedes-Benz Stadium een monstertruck-evenement wordt gehouden.

De Boer wil van excuses niets weten. Ook dat zijn ploeg nog in de voorbereiding is op het MLS-seizoen, mag niet als een verzachtende omstandigheid worden gebruikt. 'Het waren vooral individuele fouten, misschien waren veel spelers nog niet hun niveau', keek de oud-international terug op de heenwedstrijd.

Het besef in de return meer te laten zien is aanwezig, zo zag de trainer in de aanloop naar zijn thuisdebuut als Atlanta-coach. 'We moeten het beter doen, iedereen weet dat', aldus De Boer. 'Door wat ik op de training heb gezien heb ik er vertrouwen in dat iedereen er klaar voor is om het goed te maken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Atlanta United
Meer over Atlanta United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.