Trainer Lyon looft Memphis: 'Hij is een echte teamspeler geworden'

Reacties

Olympique Lyon-trainer Bruno Genesio is blij met de ontwikkeling van Memphis Depay. De oefenmeester ziet dat de Nederlander zich meer en meer inzet voor het team.

Trainer Lyon looft Memphis: 'Hij is een echte teamspeler geworden'

Met vijf goals en zeven assists is Memphis de meest waardevolle speler van Lyon in de Ligue 1. Zijn inbreng is echter niet alleen in cijfers uit te drukken, meent Genesio. 'Wanneer het over Memphis gaat, hebben de media het altijd over zijn statistieken, maar ik vind dat hij ook progressie heeft gemaakt in zijn betrokkenheid bij de groep', aldus de 52-jarige Fransman op zijn persconferentie.

'In het bijzonder wanneer wij de bal niet hebben, in defensief opzicht. Hij is een heel goede teamspeler geworden', vindt Genesio, die de Nederlander in de afgelopen competitiewedstrijd tegen Lille gebruikte als nummer 10. Woensdagavond speelt Lyon een thuisduel met Stade Rennes. Bij een overwinning neemt de ploeg van Genesio de tweede plaats weer over van Lille.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.