Tottenham richt zich na schrikmomenten op Vitesse: 'Wordt flink wat reizen'

Reacties

De medische noodsituatie in St. James' Park plaatste alles in perspectief. Gelukkig was er positief nieuws en kon Tottenham Hotspur de vreugde over het succes uiten.

Tottenham richt zich na schrikmomenten op Vitesse: 'Wordt flink wat reizen'
© Pro Shots
Newcastle United
Newcastle United
2 - 3
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

Voor Tottenham Hotspur was het een overwinning met twee schrikmomenten, waarvan die kort voor rust de meeste indruk maakte. Het duel werd gestaakt na een medisch noodgeval op de tribune.

'Ik zag een man op de grond liggen. Ik werd zeer nerveus. Ik ben naar de scheidsrechter gegaan en heb hem gezegd dat we niet verder konden, dat hij de wedstrijd moest stoppen', keek Spurs-verdediger Sergio Reguilon terug op het moment dat het voetbal helemaal op de achtergrond zette.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Gelukkig kwam er goed nieuws over de persoon die onwel was geworden en wiens situatie inmiddels stabiel is. Daardoor is er ook geen smet op het Londense succes in Newcastle, waar de thuisploeg na de voortvarende start ten onder ging.

'We wisten dat ze zo uit de startblokken zouden komen en ze maakten die vroege goal', zei Harry Kane, die met zijn eerste doelpunt in het huidige Premier League-seizoen bijdroeg aan de Londense herstelwerkzaamheden . 'Daarna hebben we ons zeer goed herpakt en een paar mooie kansen gecreëerd. Het enige teleurstellende is dat we de wedstrijd eerder op slot hadden moeten gooien, met een vierde en vijfde goal. We hebben het onszelf onnodig moeilijk gemaakt.'

Manager Nuno Espirito Santo keek na het duel op St. James' Park vooruit naar het Conference League-duel met Vitesse. 'We moeten ons nu focussen op donderdag. We spelen uit met veel reizen. Dat vergt een extra inspanning voor ons.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.