Torres doet Italië pijn met prachtgoal in Nations League-kraker

Reacties

Ferran Torres heeft namens Spanje de score op prachtige wijze geopend in de halve finale van de Nations League. Zo moest EK-winnaar Italië in San Siro al snel in de achtervolging.

Torres doet Italië pijn met prachtgoal in Nations League-kraker
Italië
Italië
1 - 2
Spanje
Spanje

Italië begon uitstekend aan de clash met Spanje, maar in de zeventiende minuut ging het mis voor de ploeg van bondscoach Roberto Mancini. Nadat Mikel Oyarzabal even eerder zelf nog een kans had gemist, bereidde de sterspeler van Real Sociedad de 0-1 van Torres voor. Uit een geweldige voorzet van Oyarzabal plaatste de aanvaller van Manchester City de bal met een volley in de verre hoek.

De 21-jarige Torres is onder bondscoach Luis Enrique een belangrijke speler geworden voor de Spaanse nationale ploeg. In de sensationele Nations League-wedstrijd tegen Duitsland (6-0 zege) blonk hij vorig jaar in november al uit door een hattrick te maken. In de twee vorige interlands van Spanje, tegen respectievelijk Georgië en Kosovo, scoorde de jongeling ook al. Voor Torres was zijn goal tegen Italië al zijn elfde interlanddoelpunt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.