Toptennisser hangt dopingschorsing boven het hoofd na bezoeken CL-finale

Reacties

Tennisser Fabio Fognini is hartstochtelijk fan van Internazionale. De Italiaan moet dat nu mogelijk bekopen met een dopingschorsing. Fognini bezocht iets meer dan twee weken geleden de Champions League-finale van zijn ploeg en vergat zijn whereabout in te vullen bij de WADA en Nado Italia, de mondiale en Italiaanse anti-dopinginstanties.

Toptennisser hangt dopingschorsing boven het hoofd na bezoeken CL-finale
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Dopingcontroleurs stonden tijdens de wedstrijd bij de 36-jarige Italiaan voor de deur. Die bleef dicht omdat Fognini op dat moment in Istanboel zat om zijn favoriete ploeg te steunen. De rapporteurs meldden vervolgens zijn afwezigheid.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De Italiaan heeft nu voor de tweede keer een officiële waarschuwing gekregen voor het missen van een dopingcontrole. Bij een derde keer wacht een schorsing.

Het zit de voormalige nummer negen van de wereld niet mee: Fognini is momenteel geblesseerd en zag Inter ook nog eens met 1-0 verliezen van Manchester City. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.