Toptalent Real Madrid uur na fitverklaring alweer geblesseerd

Reacties

Vooralsnog heeft Real Madrid met Arda Güler een kat in de zak gekocht. De Turkse aanvaller van achttien wacht nog op zijn eerste speelminuten in de hoofdmacht en leek dat deze week te kunnen doen. Trainer Carlo Ancelotti meldde vol trots dat hij snel inzetbaar was, een uur later volgde een medische update met slecht nieuws.

Toptalent Real Madrid uur na fitverklaring alweer geblesseerd
© Pro Shots

Güler heeft een spierblessure opgelopen op de training van dinsdag en zal een maand afwezig zijn. De van Fenerbahçe overgenomen linkspoot liep tijdens het trainingskamp in de voorbereiding een knieblessure op en moest geopereerd worden aan zijn meniscus. Door de nieuwe blessure zal hij hoogstwaarschijnlijk de eerste tien wedstrijden van Real Madrid missen.

Het gemis van Güler is een flinke aderlating, want trainer Ancelotti was al erg tevreden met wat hij van de Turk zag op trainingen. In de voorbereiding doken beelden op van de mooie goals die Güler maakte, twee weken later sloeg het noodlot toe tijdens een trainingskamp in de Verenigde Staten.

Dinsdag ging het volgens Spaanse media mis tijdens de laatste oefenvorm. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom Ancelotti even daarvoor tijdens zijn perspraatje nog vol trots aankondigde dat Güler snel zijn debuut zou kunnen maken. De Koninklijke neemt het woensdag op tegen Las Palmas in de competitie.

Real Madrid
Real Madrid
2 - 0
Las Palmas
Las Palmas
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.