Toptalent Burger dankbaar voor enorme vertrouwen Feyenoord

Reacties

Wouter Burger is maar wat blij dat hij eindelijk zijn handtekening onder een contract tot medio 2023 bij Feyenoord heeft kunnen zetten. De vorige week achttien jaar geworden middenvelder is dankbaar voor het vertrouwen en wil nu doorpakken.

Toptalent Burger dankbaar voor enorme vertrouwen Feyenoord

Burger is een van de grote talenten van de Stadionclub. Volgens de middenvelder spreekt er veel waardering uit het feit dat Feyenoord hem nu al voor vier jaar wil vastleggen. 'Ik ben hier superblij mee en ontzettend trots op', vertelt hij op de clubwebsite. 'Ik ben pas net achttien, maar toch kwam Feyenoord nu al met een aanbod om voor vier jaar te tekenen. Daar ben ik de club dankbaar voor. Ik kijk met veel plezier richting de toekomst. Mijn grote doel is om in de vier komende jaren basisspeler te worden.'

Burger werkte dit seizoen zijn duels voornamelijk af in de Onder-19 en beloftenploeg, al traint de middenvelder al wel een tijdje met het eerste elftal mee. Hij kwam twee keer uit voor de hoofdmacht. Op 16 augustus debuteerde hij in het thuisduel met AS Trencín (1-1) en ruim een maand erna mocht hij meedoen in het bekerduel met VV Gemert (0-4 zege).

'Ik kom uit een echte Feyenoord-familie. Iedereen is hier dus heel trots op, vandaar ook dat ik ze er heel graag bij wilde hebben vandaag', aldus Burger.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.