Feyenoord bindt toptalent Burger langer aan zich

Reacties

Feyenoord gaat het contract van Wouter Burger verlengen tot medio 2023. Het huidige contract van Burger, die geldt als een van de toptalenten van de Rotterdammers, loopt tot de zomer van 2020.

Feyenoord bindt toptalent Burger langer aan zich

Burger, die op tienjarige leeftijd werd opgepikt bij amateurvereniging SHO, heeft met Feyenoord een principeakkoord bereikt en zal begin 2019 zijn nieuwe contract ondertekenen. De zeventienjarige middenvelder maakt sinds dit seizoen onderdeel uit van de selectie van coach Giovanni van Bronckhorst en maakte zijn officiële debuut in de voorronde van de Europa League tegen AS Trencin in de Kuip.

'Ik ging het huidige seizoen in als speler van Jong Feyenoord en kreeg op een gegeven moment te horen dat ik bij de eerste selectie mocht blijven, waardoor ik hier nu elke dag verder kan werken aan mijn ontwikkeling’, zegt Burger op de website van Feyenoord. ‘Dat het seizoen voor mij tot nu toe zo gelopen is, zie ik als een geweldig begin. Feyenoord heeft mooie plannen met mij en heeft het vertrouwen in mij uitgesproken. Dat geeft een heerlijk gevoel in aanloop naar de volgende stappen die ik moet gaat maken.’

Ook technisch directeur Martin van Geel reageert verheugd. 'We zijn er echt van overtuigd dat Wouter met zijn kwaliteit en instelling kan uitgroeien tot een vaste waarde in Feyenoord 1', zegt hij over Burger, die afgelopen zomer Europees kampioen werd met het Nederlands Elftal Onder 17.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.