Topper in halve finale League Cup-toernooi afgelast

Reacties

Het treffen tussen Arsenal en Liverpool in de halve finale van de strijd om de League Cup is, op verzoek van de bezoekers, afgelast. Vanwege een groot aantal coronabesmettingen binnen de selectie kon Liverpool voor het duel van donderdag geen representatief team op de been brengen.

Topper in halve finale League Cup-toernooi afgelast
© Pro Shots

Liverpool maakte dinsdag al bekend dat er meerdere vermoedelijke positieve gevallen onder spelers en trainers waren geconstateerd en dat er daarom een verzoek tot uitstel was ingediend. Een dag later meldde de club dat ook Pepijn Lijnders, die de afwezige Jürgen Klopp verving, positief had getest. Het trainingscentrum van Liverpool ging, net als dinsdag, op slot.

De EFL heeft het verzoek van Liverpool om het treffen met Arsenal uit te stellen nu geaccepteerd. De datum voor de return blijft staan, maar het duel op Anfield van 13 januari wordt nu de eerste ontmoeting in het tweeluik. De tweede wedstrijd, in het Emirates Stadium, is nu voor 20 januari op het programma gezet.

De andere halve finale in het League Cup-toernooi gaat overigens tussen Tottenham Hotspur en Chelsea. Zij staan woensdagavond voor het eerst tegenover elkaar, op Stamford Bridge.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.