Toornstra laat Feyenoord achter zich om op oude nest terug te keren

Reacties

Jens Toornstra keert, zoals VI al meldde, terug naar FC Utrecht. De club uit de Domstad neemt de 33-jarige middenvelder over van Feyenoord.

Toornstra laat Feyenoord achter zich om op oude nest terug te keren
© Pro Shots

Voor Toornstra is het een terugkeer op het oude nest. De viervoudig international maakte acht jaar geleden de overstap van FC Utrecht naar Feyenoord. Hij tekent bij zijn terugkeer voor drie jaar, met een optie om de samenwerking tot medio 2026 te verlengen.

Toornstra was dit seizoen geen basisspeler bij de Rotterdammers. In de voorgaande seizoenen kwam de middenvelder ook weleens op de bank terecht, maar knokte hij zich telkens weer terug in het elftal. Dat perspectief leek voor dit seizoen minder aanwezig. Dat was reden voor FC Utrecht om Toornstra te benaderen en daarmee de basis te leggen voor de overgang die nu zijn beslag heeft gekregen.

Sinds de middenvelder in de zomer van 2014 vanuit de Domstad naar Feyenoord transfereerde, kwam hij tot liefst 313 officiële duels voor de Rotterdammers. Daarin was hij goed voor 65 doelpunten en 62 assists. Toornstra had nog een eenjarig contract in De Kuip.

Bekijk hier al onze video's
Meer J. Toornstra
Meer over J. Toornstra
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.