Toni adviseert Bayern over 'perfecte' opvolger Lewandowski

Reacties

Robert Lewandowski diende onlangs een transferverzoek in bij Bayern München en dus moet de Duitse topclub op zoek naar een opvolger. Luca Toni denkt te weten wie daar de ideale speler voor is.

Toni adviseert Bayern over 'perfecte' opvolger Lewandowski

'Mauro Icardi van Internazionale zou perfect passen bij Bayern. Hij is is een geweldige spits en een stuk jonger dan Lewandowski', adviseert Toni zijn voormalige werkgever in gesprek met SportBild. Icardi (25) speelt sinds 2013 voor Internazionale, waar hij 107 doelpunten maakte in 182 officiële duels.

Eerder speelde de Argentijn voor Sampdoria, dat hem oppikte uit de jeugdopleiding van Barcelona. Icardi, die door bondscoach Jorge Sampaoli buiten de Argentijnse WK-selectie is gehouden, wordt in Italiaanse media veelvuldig in verband gebracht met een vertrek uit Milaan. Naast Bayern wordt ook Juventus genoemd als geïnteresseerde club voor Icardi, die een contract tot medio 2021 heeft bij Inter.

Bayern haalde afgelopen winter Sandro Wagner, maar zal hoogstwaarschijnlijk de transfermarkt op gaan als Lewandowski (29) daadwerkerlijk vertrekt. De Poolse spits diende eind mei een transferverzoek in. 'Als een speler wil vertrekken, moet je hem als club laten gaan', vindt Toni, die van 2007 tot 2010 onder contract stond bij Bayern.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.